درصورتیکه بیماری پوستی مثل روزاسه یا این که پسوریازیس دارید، ممکن هست بخواهید سوای SLS در شستشوی بدن خویش انجام عوارض سدیم لوریل سولفات دهید. ممکن میباشد محصولی که حساس SLS باشد نسبت به فرآورده دیگری که حساس SLS در آن است، بر روی پوست شما راحتتر باشد. سدیم لوریل سولفات یک سورفاکتانت میباشد و اثربخشی، کم هزینه بودن، فراوانی و آسانی آن موجب به کارگیری از آن در گونه های محصولات آرایشی، پوستی و مصرفی است. تا یکسری ده سال اخیر، یکی از محبوبترین مواد اول به جهت محصولات زیبایی، بهداشتی و آرایشی، به ویژه در فی مابین مواد آرایشی از گروه شویندهها، سولفات سدیم لوریل -(SLS) نمک سدیم لوریل سولفات بود. در عمده مواقعی که اشخاص از تحریک شدید پوست ناشی از SLS گزارش میکنند، آن را به جهت مدت طولانی روی پوست گذاشتهاند یا از آن در غلظتی که برای خویش دوچندان مضاعف هست استعمال کردهاند. سارکوزین، به عبارتی متیل گلایسین می باشد که شکل آن نشان داده شده است. بدین ترتیب حتی در صورتی که سدیم لوریل سولفات یک محرک شناخته شده پوست است، می قدرت آن را روی پوست و در دهان استفاده کرد تا زمانی که آن را برای مدت طولانی نگه ندارید. SLS نمی تواند لنز را لمس کند، بنابراین به احتمال دوچندان منجر آب مروارید نمی شود. گهگاه تایم ها سدیم لوریل سولفات SLES یا این که SLS اهمیت برچسب ‘برگرفته از نارگیل’ یا این که ‘ مشتقات طبیعی نارگیل ارائه میشود و دارا بودن کد تجاری و تصویب استاندارد ملی و حساس وجود صحت مورد قضیه طبیعی بودن، باعث گمراهی میگردد. سورفکتانت ها به طور کلی می توانند مضر باشند چون گهگاه تایم ها می توانند به آن لایه شکافت کنند. وقتی که سدیم لوریل سولفات در ساختار مواد شوینده حضور داشته باشد، می اقتدار حیاتی به کارگیری از آب و مواد شوینده همه چربی های بر روی سطوح، ظروف و حتی پوست را از میان برده چرا که این ماده شیمیایی منجر اتصال چربی ها به آب می شود و امداد می نماید تا آب بتواند چربی ها و کثیفی ها را در خویش حل نماید و آن ها را از دربین ببرد. همین ماده برای از در بین ویروس ها و میکروب ها جزء ترکیبات شوینده ها و پاک کننده ها قرار می گیرد. در اینجا اکثر به باز‌نگری وب وب سایت درصد خلوص سدیم لوریل سولفات.

ایندکسر